• Bel 033 - 460 64 10
  • Nederlands fabrikaat
  • Gratis verzending

Vitrinekasten

18
Opzoek naar een glazen vitrinekast voor uw woning, bedrijf of musea? Bij ons in de collectie vindt u een groot assortiment vitrinekasten. Volledig geproduceerd in Nederland. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle levertijd.
Lees meer
Sorteer op:

Glazen vitrinekast voor uw winkel, kantoor of thuis?

Voor het presenteren van artikelen, producten of een verzameling is een vitrinekast de juiste oplossing. In het geval van een winkel kan het zelfs omzet verhogend en diefstal werend werken. Producten met een hoge aanschafwaarde die mooi gepresenteerd staan in een vitrinekast komen tevens geloofwaardiger over als op gewone productschappen.

Wie kent het niet, uw dure verzameling onderin de kast of achter gesloten deuren zonder dat er maar één moment na gekeken kan worden. Een vitrinekast biedt uitkomst. Voor in de woonkamer is er nu een design vitrinekasten collectie. Deze collectie is beter te integreren in uw woonkamer waarbij het huiselijke beter word benadrukt. 

Glazen vitrinekast kopen?

Bij het kiezen van een vitrinekast is als eerst de vorm van belang. Glazenvitrinekast verkoopt vierkante, rechthoekige en hoekvitrines. De meest populaire afmetingen zijn 50x50x200cm en 80x40x200cm. De collectie LED is voorzien van driekwart ronde profielen, warmwit led plafondspot, traploos hoogte verstelbare legborden en heeft een levertijd van ongeveer 2 weken. Dit is bijzonder snel gezien de meeste aanbieders 4-6 weken hanteren.

Afmetingen
De keuze van afmeting is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de vereiste grote op basis van uw verzameling. Bij de verschillende beschikbare afmetingen zijn de deuren ook op diverse posities geplaatst. Zo is er de keuze uit frontdoors of zijdeuren die draaibaar zijn. De grotere afmetingen hebben schuifdeuren die in een geleiding verschoven kunnen worden.

Vitrinekast met handige extra's 

Naast standaard eigenschappen als model en afmeting hebben sommige vitrines handige extra’s zoals bijvoorbeeld een onderkast. Aan de onderzijde van de vitrine bevindt zich in dat geval een handig kastje, waarin u waardevolle spullen in op kunt opbergen. Bij Glazenvitrinekast is elke vitrine voorzien van een slot om uw waardevolle eigendommen goed te beveiligen.

Glazenvitrinekast is gevestigd in Amersfoort. Centraal gelegen in Nederland met ruime parkeerplekken voor de deur. Kom eens langs en maak kennis met alle mogelijkheden die wij hebben op gebiedt van vitrinekasten. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons. Het assortiment is namelijk groter dan dat wij online kunnen laten zien.