• Bel 033 - 460 64 10
  • Nederlands fabrikaat
  • Gratis verzending

Over ons

Glazenvitrinekast maakt onderdeel uit van Masco Kantoorefficiency B.V. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de kantoorspecialist in regio Amersfoort. Met ruim 200 verschillende vitrinkasten is het assortiment breed genoeg om aan de meest veeleisende wensen te kunnen voldoen.  

Glazen vitrinekast bestellen

Een vitrinekast online bestellen kan bij Glazenvitrinekast. Sinds de oprichting wordt er continue gewerkt aan het vereenvoudigen van het bestelproces en een optimale informatievoorziening bij producten.

Waarom wij:
. Een goedgekozen assortiment vitrinekasten. Breed genoeg om aan alle wensen te kunnen voldoen. 
. Het bieden van een prettige online ervaring op zowel PC, tablet als telefoon. Simpele vormgeving versnellen uw bestelproces.
. De klant leren kennen staat centraal. Wederzijds vertrouwen en een meerjarige relatie opbouwen is voor ons belangrijk.
. Met ruim 35 jaar ervaring  kan er oprecht gesproken worden van ervaring.
. Masco Kantoorefficiency B.V. heeft een winkel die u kunt bezoeken. Wel zo vertrouwt als u eerst het product wil zien of proberen.

SDB glazen vitrinekasten 

Wij verkopen veel. Wat wij niet verkopen zijn ondeugdelijke producten. Huismerken en budget merken komen en gaan. Wat continue blijft zijn de bekende merken. Vandaar dat Masco Kantoorefficiency B.V. de focus heeft op het leveren van kwaliteit vitrinekasten van merken die over het algemeen bekend zijn bij onze relaties. SDB Vitrinebouw is de grootste vitrinekast producent binnen Europa. Design en kwaliteit staan voorop en dat is terug te zien in een geweldig mooi afgewerkt product. SDB Vitrinebouw is dan ook preferred supplier van Glazenvitrinekast.   


Online bestellen of kom naar onze showroom in Amersfoort
 
Naast snelle en volledige leveringen staat gemak hoog in het vaandel bij Masco Kantoorefficiency B.V. Ondanks het bestelgemak van onze nieuwe website kunt u bij ons bestellen op de manier die u het prettigst vindt. Via de webwinkel, de e-mail of telefonisch. Het kan allemaal.
 

Vitrinekasten voor iedereen


Wij sluiten niemand uit! MKB’ers, ZZP’ers, scholen, consumenten en overheid kunnen allemaal gebruik maken van ons assortiment vitrinekasten en service. Speciale prijsafspraken bij grote afnames of kopen op rekening behoren tot de mogelijkheden. Bestel uw vitrinekast online of kom naar onze showroom. Niet gevonden wat u zoekt? Chat dan met ons.